Hirslandenin yksityinen sairaalaryhmä koostuu 17 sairaalasta 10 kantonissa, joista monissa on ensiapuosasto. Ryhmällä on myös 4 avohoitokirurgiayksikköä, 17 radiologian laitosta ja 5 sädehoitolaitosta, mikä tekee siitä Sveitsin suurimman lääketieteellisen verkoston. Hirslanden erottautuu järjestelmätoimittajana, jolla on monialaisia lääketieteellisiä osaamiskeskuksia ja erikoistuneita laitoksia, jotta se voi tarjota parasta mahdollista yksilöllistä hoitoa myös erittäin monimutkaisissa tapauksissa.
Hirslandenin yksityinen sairaalaryhmä perustettiin vuonna 1990 yhdistämällä useita sveitsiläisiä yksityisairaaloita. Vuodesta 2007 se on ollut osa kansainvälistä sairaalaryhmää Mediclinic International plc, joka on listattu Lontoon pörssissä.
kohdetta
kulkupistettä




Ratkaisevia tekijöitä SALTOn valinnassa olivat SALTO-virtuaaliverkon joustavuus langattomalle ovilaitteistolle; valtavat integrointimahdollisuudet, jotka mahdollistavat tarvittavat integraatiot kolmansien osapuolten järjestelmiin; hallintaohjelmiston lisenssimalli, joka tarkoittaa, että maksamme vain lisätoiminnoista, emme ylimääräisistä ovista tai päivityksistä; ja valmistajan erittäin pätevä tuki.
Hirslanden Group otti esiin, miltä homogeeninen kulunvalvontajärjestelmä sen 17 sairaalassa voisi näyttää, kun oli tarpeen investoida kolmeen sairaalaan, koska järjestelmät olivat vanhentuneita.
Keskeisiä vaatimuksia olivat tehokkaampi hallinta, parempi tieto ihmisten liikkeistä ja korkeampi turvallisuustaso. Suunnitelmaan sisältyi tavoite saada 80% työntekijöistä käyttämään enää mekaanista avainta. Toinen tärkeä näkökohta oli työntekijöiden tyytyväisyys käyttökokemukseen.
Konsernilla oli puitesopimus sairaaloiden perusvälineiden määrittelemisestä. Keskeiset eritelmät sisälsivät tekniikan ja komponentit (elektroniset pitkäkilpilukijat ja sylinterit, seinälukijat ja oven ohjaimet, elektroniset lokerolukot ja hallintaohjelmistot). Siinä määriteltiin myös, mitkä tukiasemat tulisi kytkeä verkkoon, kuten ulko-ovet ja ajoneuvojen tukiasemat, ja mitkä pitäisi olla virtuaalisesti verkotettuja.
Kulunvalvonnan oli katettava arkaluonteiset sairaala-alueet (toisin sanoen leikkaussali ja synnytysosasto), apteekit, IT-huoneet, tekniset huoneet, lääkekaapit, toimistot, varastot ja pysäköintialueiden sisäänkäynnit. Näiden lisäksi työntekijöiden pukuhuoneet ja tietyt varastotilat oli tarkoitus sisällyttää.
Perussopimus on nyt mallina uusille kulunhallintaärjestelmille kaikissa sairaaloissa ja poliklinikoilla sekä Hirslanden-konsernin toimistoissa.
Järjestelmä räätälöidään jokaiselle laitokselle joka kerta, kun se otetaan käyttöön. SALTO-ratkaisu mahdollistaa säätöjen ja eritelmien tekemisen jokaiselle sairaalalle. Yksittäiset ratkaisut ovat myös mahdollisia. Esimerkiksi pestyjen univormujen jakelu AndreasKlinik Cham Zugissa integroitiin kulunhallintaan. Tätä vaaditaan nyt myös muissa ryhmäsairaaloissa.
- Lisää turvallisuutta kiitos yksinkertaisemman avaimen hallinnan, käyttöoikeuksien kohdentamisen ja epävarmuuden poistamisen avainten katoamisen yhteydessä
- Nopea tunnisteiden koodaus, mikä vapauttaa henkilöstöä tekemään muita tehtäviä
- Välttää liikaa ruuhkautumista pysäköintialueilla, mikä hyödyttää kävijöitä ja lääkäreitä ja parantaa palosuojausmääräysten noudattamista
- Integroitu ovenvalvonta hälytyksen aktivoinnin kanssa tarkoittaa, että turvallisuushenkilöstö on aina ajan tasalla tärkeimpien ovien tilasta
- Monisovellus mahdollistaa kulunvalvonnan, käteisvapaan maksun kahvilassa, tulostustilausten noudon ("follow me printing") ja pysäköintihallinnan yhdellä tunnisteella. Joissakin sairaaloissa myös aika & läsnäolo on integroitu
- Prosessin optimointi, eli HR-synkronoinnin ansiosta SAP:n työntekijät tallennetaan vain kerran SAP:iin ja tuodaan sitten kulunnhallintajärjestelmään. Tämä on merkittävä parannus edelliseen tilanteeseen, jossa tiedot oli syötettävä erikseen jopa neljään eri järjestelmään kutakin klinikkaa kohti.
Hirslandenin yksityinen sairaalaryhmä koostuu 17 sairaalasta 10 kantonissa, joista monissa on ensiapuosasto.
